Starburst

Starburst is een van die fruitautomaten die tot de absolute favorieten behoord van de Nederlandse gokkasten speler. Deze leuke gokkast kan je hier zowel gratis als voor echt geld spelen bij verschillende aanbieders.

De Starburst gokkast heeft verschillende leuke features. Combinaties tellen van links naar rechts maar ook van rechts naar links en dat met 10 winlijnen. Wanneer er een joker valt op een van de rollen van de Starburst wordt die rol automatisch vastgezet en komen er overal wild symbolen op deze rol. Valt er tijdens deze spin bij de Starburst gokkast op een andere rol ook een wild symbool dan wordt ook deze wild en blijft vast staan voor de volgende rol. Op deze manier kunnen maximaal 3 rollen vast staan en dat voor 3 draaien. Zoals je zult begrijpen is dat goed voor enorm veel extra prijzen.

Je kunt met de Starburst tot aan 50.000 credits winnen wanneer u met de maximale inzet speelt van 5 credits en 5 bar symbolen krijgt en daarna met een sticky respin dezelfde combinatie valt . Als je voor echt geld wilt spelen kan je uit de volgende aanbieders kiezen:

Klik hier voor een free spins bonus voor Starburst!

Onderstaande gokkasten zijn ook zeer de moeite waard om eens uit te proberen!

Simply Wild

Random Runner
Club 2000